martes, 10 de marzo de 2009

4t TROBADA DE FORMACIÓ D'ESCOLTES CATALANS!


El passat cap de setmana del 7 i 8 de març, ens vam trobar a la Trobada de Formació d’Escoltes Catalans, a Vilassar de Mar, prop de 300 caps i claners. Unes xifres de participació que fan d’aquesta quarta edició la més concorreguda i una nova mostra de la consolidació i de la consciència dels Consells d’agrupament que la formació és una necessitat!

El consum responsable va ser l’eix de bona part dels continguts de la trobada formativa. Per això, el Centre de Recerca i Informació en Consum (CRIC) va obrir dissabte la trobada. Ens van fer una sèrie de tallers formatius de temes com relleu als agrupaments, educació per al desenvolupament, drogues, lideratge i consum crític. A la tarda va ser l’hora de la formació per branques, on es va treballar a fons la comprensió de les desigualtats, i a la nit, l’AE Intayllú, que acull la trobada, va organitza una festa amb els concerts dels grups Can Funky i The Loudspeakers.

Diumenge, de nou el consum responsable cobrà protagonisme amb el Taller d’Intercanvi d’Experiències de Consum Responsable, i durant tot el cap de setmana, paral·lelament a la trobada, una trentena de claners i claneres van participar al SALT, la formació que prepara el salt abans del repte de ser cap.

En definitiva, un cap de setmana farcit d’activitats i formació!

No hay comentarios: